Word een medewerker

Geplaatst op door

playing-soccerWe verwelkomen elke AFC Ajax fan op dit platform, voel je vrij om je eigen gedachten en ervaringen over voetbal te delen alsook je ideeën over hoe we onze club terug z’n vergane glorie zullen helpen verkrijgen in de Nederlandse competitie, maar ook hoe we terug een plekje veroveren binnen de Europese elite. We willen een levendige voetbalgemeenschap die klaar is om een actief deel te spelen in het groeiproces van onze club en die gemotiveerd is om elke wedstrijd opnieuw alles te geven.

Elke informatieve inhoud die je wil delen en die ons kan helpen ons doel om onze club naar de grootste hoogten te brengen, te bereiken is welkom. We willen in het bijzonder inhoud dat fans aanzet om het team te steunen door het stadion te vullen, club accessoires te kopen en deel te nemen aan andere activiteiten die niet enkel de spelers zullen motiveren maar ook die wat opleveren voor onze club.

Als je graag een medewerker wil worden op deze website, kan je een email sturen naar mads@afcafansite.nl en zullen we je verder informeren.