Over ons

Geplaatst op door

Over-ons

Onze naam: AFCA Fansite zegt het allemaal. We zijn een gemeenschap van voetbalfanaten in Nederland toegewijd aan het promoten van onze lokale voetbalclub, hiermee bedoelde we Amsterdamsche Football Club Ajax, gekend als AFC Ajax. Door deze website zullen we algemene informatie delen over hoe het is om een voetbalfan te zijn en wat je nodig hebt om er eentje te worden alsook delen we onze inzichten, nieuws en algemene informatie over ons team AFC Ajax.

Ons doel is om een groep voetbalfans te creëren die alles zou doen om ervoor te zorgen dat onze club welvarend is, van abonnementen kopen tot clubkledij kopen en elke wedstrijd het stadion vol laten lopen om ervoor te zorgen dat de spelers gemotiveerd zijn en alles geven wat ze kunnen op het veld, maar ook om ervoor te zorgen dat de club genoeg verdient om elke dag opnieuw goed voor onze spelers te kunnen zorgen.

Wij zijn een gemeenschap en op deze manier, willen we alles doen wat mogelijk is om ervoor te zorgen dat ons team zijn vergane glorie herstelt en terug de Nederlandse competitie domineert en een plekje verovert tussen de Europese elite. Dit is een bereikbaar doel en als ADF Ajax fans zullen we niet rusten tot we er geraken.